Å komme i gang med Avare er raskt og enkelt

Avare aktiveres fra markedsplassen i økonomisystemet ditt. Per i dag finner du denne muligheten i Uni Economy, DNB Regnskap og Sparebankenes regnskapsløsning.

Trykker du aktiver, etableres Avare og knyttes til din regnskapsklient. Alt settes opp automatisk, og er klart til å tas i bruk med en gang. Avare benytter samme bruker/pålogging du allerede har i økonomisystemet.

Du vil motta faktura (per måned) fra Abacus Software for det antall brukere du til en hver tid bruker mot løsningen. Trenger du hjelp til å få på plass grunndata, eller tips til hvordan du får optimal bruk, kan du ta kontakt med Abacus. Her får du snakke med en av våre rådgivere.

Priser
Book demo

Møt vårt team

For å være på Avare teamet, så er det viktig at man har allsidig erfaring. Vårt mål er å kunne gi kundene til Avare et løft i måten de gjør hverdagsrutinene sine på. Avare skal støtte og forenkle prosessene i bedriften, slik at investeringen i systemet skal gi positiv avkastning. Da trengs gode samtalepartnere i tillegg til god programvare.

Tom Benonisen
Tom Benonisen- rådgiver
Tom har erfaring med mange ERP-løsninger. Han kan bistå med mye god kunnskap, og er en god samtalepartner. Tom arbeider både med salg av løsningen og vil kunne bistå med å etablere ny løsning hos våre kunder.
Gunn Swan Nilsen
Gunn Swan Nilsen- rådgiver
Bistår kunder som skal i gang med Uni Economy og Avare. Gunn har allsidig erfaring, og er i tillegg den på teamet vårt som har spisskompetanse på lønn.

Vi kan love deg

Du skal kunne ringe og prate med oss
Vi tilbyr telefonsupport til våre løsninger.

Vi har lang erfaring med økonomiløsninger og med logistikkløsninger. Vi utvikler alt lokalt og har gode fagmiljøer rundt produktet.

Vi er opptatt av at våre kunder skal ha nytte av de produktene de kjøper av oss. Vi strekker oss langt for å finne de beste løsningene for deg.

Ringer du oss, så får du snakke med en rådgiver

Vi får deg opp på nytt system på noen få dager. Vi kan lese inn artikler, og lagerstatus. Vi kan gi deg og dine opplæring, slik at du er i gang med Avare på kort tid.

Når du skal i gang med Avare, vil vi kunne avtale fast pris på oppsett og opplæring. En typisk implementering er priset i prislisten.

Avare er et system utviklet av entusiaster. Vi ønsker å tilby den beste løsningen for vår målgruppe. Avare er derfor hele tiden i endring.

Lær mer om Avare i dag

– ta kontakt med oss for en samtale om dine logistikkbehov, eller om hva Avare kan gjøre for din bedrift.

  • (+47) 40 00 18 50
Book demo

Møt noen av våre samarbeidspartnere

Avare kan også kjøpes gjennom våre samarbeidspartnere. Dette er bedrifter med erfaring med ERP-løsninger og ofte arbeider med Uni Micro sine økonomiløsninger.

www.veritrondelag.no
v/ Jonas Forså
tlf: 48 21 03 35

www.belltech.no
v/ Johnny Hinna
tlf: 977 39 555

Referanser

Les hva våre kunder sier:

«Jeg hadde et annet «logistikksystem» som ikke holdt mål før jeg tilfeldigvis kom i kontakt med Abacus og Avare. Dette var akkurat det logistikk systemet jeg trengte», forteller daglig leder Ketil Romnes i selskapet ST Marine (Senmor Trading AS), som er et selskap i Romnes-gruppen. Selskapet er grossist på service- og slitedeler til etter-markedet for båtmotorer og har ambisjoner om sterk vekst.

Senmor Trading AS, ST Marine