«Jeg hadde et annet «logistikksystem» som ikke holdt mål før jeg tilfeldigvis kom i kontakt med Abacus og Avare. Dette var akkurat det logistikk systemet jeg trengte», forteller daglig leder Ketil Romnes i selskapet ST Marine (Senmor Trading AS) som er et selskap i Romnes-gruppen. Selskapet er grossist på service- og slitedeler til etter-markedet for båtmotorer og har ambisjoner om sterk vekst.

Du stilte opp som pilotkunde for Avare, noe som vi setter veldig stor pris på! Hvorfor gjorde du det?
Jeg hadde ikke annen valg sier Ketil og smiler. Jeg måtte på lufta i mars, og trengte være tett på slik at systemet fungerte godt for mitt behov. Det var også gøy å få være så tett på utviklerne hos dere. 😊

Hva liker du best med Avare?
Jeg liker mye, men vil fremheve innkjøpsfunksjonen. Det er gir god oversikt over behovet jeg har for etterfylling av lageret. I tillegg til maks/min verdier får jeg forslag om varer jeg bør bestille basert på hva som er på lager, hva som er i ordre og hva som er i bestilling. Målet vårt er høy omløpshastighet og den kan jeg måle løpende.

Noe du savner?
Kunne tenke meg flere rapporter og så kunne jeg tenke meg mer informasjon om lagerverdier på protuktkortet. Tenker det kommer 😉

Annet du vil framheve?
At det er et ekte skyssystem som jeg kan nå når jeg vil og fra hvor jeg vil. Det er viktig for meg som er mye ute på veien og besøker forhandlere.

Du har en netthandelsløsning, www.stmarine.no, men over 80 000 deler tilgjengelig. Tenker du at den skal integreres med Avare?
Absolutt. Det vil jeg ha, og ryktet sier at integrasjonen ganske snart er på plass.

Det kan vi bekrefte at den er 😊 Og takk for hyggelig prat og lykke til med videre vekst i båtmarkedet!

Tilbake til nyheter